04 oktober 2017

JAN REILING BV LEVERT 2 NIEUWE V-LIGGER KRANEN BIJ OMINIO WEERT

JAN REILING BV LEVERT 2 NIEUWE V-LIGGER KRANEN BIJ OMINIO WEERT

Begin dit jaar is Jan Reiling BV door Ominio uit Weert benaderd voor de levering van een 2-tal nieuwe bovenloopkranen. Ominio, zat met een nijpend ruimtegebrek. Als internationale handelsonderneming gespecialiseerd in het leveren van een totaalpakket op het gebied van stalen buizen en fittingen voor de installatiebranche is het van essentieel belang dat zij haar klanten snel en adequaat uit voorraad kan beleveren. Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen was er met name meer behoefte aan opslagruimte. Aangezien direct grenzend aan de huidige locatie nog bouwgrond beschikbaar is, was de keuze tav de vestigingslocatie snel gemaakt.

De nieuwe V-ligger bovenloopkranen hebben hijsvermogen van 2x 3,200 kg en een overspanning van ruim 25 meter. De kranen zijn voorzien van een Demag radiografische afstandsbesturing. De kraan wordt gevoed middels een 200 meter lange Akapp Click-Ductor stroomtoevoersysteem

De voordelen van een V-ligger kraan zijn o.a. zijn lage eigengewicht, betere lichtdoorlating en goede kwaliteit. Doordat er 17% minder staal is gebruikt in de productie van de V-kraan, is de kraan lichter in gewicht. De kraan is stabieler en deint veel minder na, hierdoor kan er sneller en nauwkeuriger gepositioneerd worden en dat bespaart tijd.

zie hier meer informatie over onze V-ligger kranen

bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een hijsoplossing voor uw bedrijf?

neem dan contact met ons op per mail of bel 0495-592889