Vacature chef Werkplaats

Jan Reiling BV is al bijna 60 jaar dé specialist in DEMAG hijs- en aandrijftechniek. Door onze centrale ligging in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) zijn we zowel in Nederland als in België een begrip voor de levering van DEMAG onderdelen, takels en kranen.

 

NEEM CONTACT MET ONS OP!! 0495-592889  

 

De functie
Interesse in een afwisselende baan? Houd je van mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica? Ben je een kei in het tekenen, bouwen van besturingskasten, het uitvoeren van revisie, reparatie en onderhoud aan (DEMAG) takels en onderdelen en het bouwen van hijsinstallties?

De werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen, repareren, onderhouden, het bouwen, assembleren, reviseren / moderniseren van kranen, hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen op ons bedrijf te Maarheeze. Maar ook het tekenen (E-plan) en bouwen van besturingskasten is een onderdeel van deze functie. De job is ook zeer afwisselend. U krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica daarnaast komt ook regelmatig het uitvoeren van revisie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan DEMAG takels en onderdelen te Maarheeze voor.

Uw profiel
U bent een zelfstandige persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel die eerst denkt en dan doet. Iemand die zijn vrijheid aan kan en goed met mensen omgaat. Als technicus met zelfvertrouwen blijft u leren en bent u niet voor één gat te vangen. U heeft een technische opleiding (elektro is een pre) en bent bereid om zich verder te ontwikkelen en u heeft geen Hoogtevrees.

Wij bieden
Een zeer afwisselende, interessante baan met veel eigen verantwoordelijkheid (mogelijkheid tot praktijkbegeleider te worden), een prettige werksfeer zoals je deze vindt binnen een klein bedrijf. Daarnaast beschik je over professionele uitrusting, cursusmogelijkheden (E-plan) en een goed salaris met pensioenregeling.

Zie hier enkele projecten welke door onze monteurs zijn uitgevoerd

   

 

NEEM CONTACT MET ONS OP!! 0495-592889  

 

Kom werken in een super leuk bedrijf met vrijdagmiddag borrel, leuke collega`s en leuke bedrijfsuitjes :

 

Jan Reiling BV naar de technishow  

Jan Reiling BV vrijdagmiddag borrel

Jan Reiling BV personeelsuitje kerst

Jan Reiling BV Sinterklaas borrel

Jan Reiling BV paintball 

Jan Reiling BV escape room

 

NEEM CONTACT MET ONS OP!! 0495-592889

 

Stuur uw sollicitatie, of bel voor meer informatie, naar:

Jan Reiling BV
t.a.v. de heer Han Reiling
Rondven 33, 6026 PX, Maarheeze
Telefoon: 0495-592889
hreiling@janreiling.nl

 

 

ERKEND LEERBEDRIJF

Jan Reiling BV is sinds februari 2008 een erkend leerbedrijf. Wij voldoen aan de door de Kenteq opgestelde kwaliteitscriteria voor de opleidingen:

Erkenningen BBL

  • Assistent monteur assemblage elektrocomponenten
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechnniek

Erkenningen BOL

  • Werktuigbouwkunde
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechnniek

 

 

voor storingen en inspectie:
0031 (0) 495 59 55 12 - service@janreiling.nl
Service
Jan Reiling B.V.

Rondven 33
6026 PX Maarheeze (NL)

Tel. 0031 (0) 495 59 28 89
Fax. 0031 (0) 495 59 29 27

E-mail: info@janreiling.nl
KvK nr: 52790517