Vacature mechatronica monteur binnendienst

Jan Reiling BV is gevestigd in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) en is gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek, vooral voor wat betreft het programma van DEMAG.

Jan Reiling BV is een begrip in Nederland en België voor de levering van DEMAG onderdelen, takels en kranen. In 2010 vierden wij ons 50-jarige jubileum. Op onze verkoopafdeling denken we graag met onze klanten mee. JAN REILING BV is sterk in bedenken van complexe, niet standaard, kraansystemen.Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, ze verdienen tenslotte allemaal dezelfde aandacht.

Jan Reiling B.V. groeit!!

Om de service te kunnen blijven bieden welke klanten van ons verwachten hebben wij de onderstaande vacatures openstaan.

  

1x Allround servicemonteur buitendienst regio zuid Nederland

Om onze klanten de service te kunnen bieden die ze van ons verwachten zijn wij per direct op zoek naar een buitendienstmonteur voor regio Zuid Nederland ( Limburg / Brabant )

De functie
De werkzaamheden bestaan uit het verhelpen van storingen, repareren, onderhouden, het keuren en reviseren / moderniseren van kranen, hijswerktuigen en lastaanslagmiddelen die bij klanten in bedrijf zijn. Ook montages en inbedrijfstelling van nieuwe kraansystemen behoren tot de werkzaamheden. De job is ook zeer afwisselend doordat u bij veel verschillende soorten bedrijven komt. U krijgt onder andere te maken met mechanica (sleutelen), elektrotechniek en elektronica daarnaast komt ook regelmatig het uitvoeren van revisie, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan DEMAG takels en onderdelen te Maarheeze voor.

Uw profiel
U bent een zelfstandige persoonlijkheid met verantwoordelijkheidsgevoel die eerst denkt en dan doet. Iemand die zijn vrijheid aan kan en goed met mensen omgaat. Als technicus met zelfvertrouwen blijft u leren en bent u niet voor één gat te vangen. U heeft een elektro technische opleiding en bent bereid om zich verder te ontwikkelen en u heeft geen Hoogtevrees.

Wij bieden
Een zeer afwisselende, interessante baan met veel eigen verantwoordelijkheid, een prettige werksfeer zoals je deze vindt binnen een klein bedrijf. Daarnaast beschik je over professionele uitrusting, tablet, gsm met agenda, bedrijfswagen, cursusmogelijkheden en een goed salaris met pensioenregeling.

Zie hier enkele projecten welke door onze monteurs zijn uitgevoerd

demag service demag inspectie service


 

  

ERKEND LEERBEDRIJF

Jan Reiling BV is sinds februari 2008 een erkend leerbedrijf. Wij voldoen aan de door de Kenteq opgestelde kwaliteitscriteria voor de opleidingen:

Erkenningen BBL

  • Assistent monteur assemblage elektrocomponenten
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechnniek

Erkenningen BOL

  • Werktuigbouwkunde
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechnniek

 

voor storingen en inspectie:
0031 (0) 495 59 55 12 - service@janreiling.nl
Service
Jan Reiling B.V.

Rondven 33
6026 PX Maarheeze (NL)

Tel. 0031 (0) 495 59 28 89
Fax. 0031 (0) 495 59 29 27

E-mail: info@janreiling.nl
KvK nr: 52790517