Testen en certificeren

Hijsgereedschappen en hefmaterialen moeten minstens één keer per jaar visueel geïnspecteerd worden. Afhankelijk van het type hijsgereedschap dienen deze jaarlijks of eens per vier jaar getest en gekeurd te worden door een deskundige. JAN REILING BV is specialist in het testen, certificeren en keuren van uw hijsgereedschappen en hefmaterialen.

Jaarlijkse visuele inspectie
JAN REILING BV neemt u de jaarlijkse visuele inspectie graag uit handen. Onze keurmeerster neemt de toestand op waarin het hef- of hijsmiddel zich bevindt en beoordeelt of het hijsmiddel tot de volgende inspectie veilig te gebruiken is. De inspectie van hef- of hijsmiddel dient tenminste één keer per jaar door een deskundige te worden uitgevoerd.

inspectie hijsmiddelen

Keuren inclusief beproeven (jaarlijks en vierjaarlijks)
JAN REILING BV beschikt over een afdeling die zich full-time bezig houdt met inspecteren en keuren van hijsmiddelen. We hebben een geavanceerde mobiele test- en certificeerinrichting voor uw hijsgereedschappen. Bij keuren inclusief beproeven wordt de toestand van een hef- of hijsmiddel door middel van een aantal proeven door een keurmeester van JAN REILING BV
opgenomen en beoordeeld. Aan de hand van de beproefde resultaten beoordeelt hij of verder gebruik van het hef- of hijsmiddel verantwoord is. Wij houden alle bijkomende papieren, zoals certificaten, up-to-date voor u via ons online beheersysteem. Is het hef- of hijsmiddel niet goedgekeurd? Dan moet het hef- of hijsmiddel gerepareerd of afgekeurd worden.

trekbank

Digitaal certificeren
Vanaf nu geen bergen papierwerk meer. JAN REILING BV biedt u de mogelijkheid om al uw keuringen en certificeringen digitaal te beheren. Hierdoor is het eenvoudig om de juiste gegevens over keuringen en certificeringen terug te vinden, waar u ook bent. Door gebruik te maken van een online web applicatie kunnen alle nodige partijen eenvoudig over de meest actuele informatie beschikken. Denk hierbij aan de administratie op uw kantoor, de keurmeester in het veld en u als gebruiker. Online ziet u de laatste informatie in en heeft u altijd toegang tot alle certificaten en keurdata.

certair

Wilt u meer weten over testen, (digitaal) certificeren en beproeven?
Neem dan contact op met JAN REILING BV of kom eens langs voor een kop koffie.

Keuringsschema

Uitleg online keuren

 

U wilt meer informatie over onze producten?

Een prijsvoorstel op maat? Advies over uw project? Of u hebt een specifieke vraag? Eén telefoontje 0495-592889 of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk.

 

Online keuren
Via onderstaande link kunt u gebruik maken van een online keur programma. Het is hier eenvoudig mogelijk om altijd over up-to-date informatie te beschikken.
naar online keuren
voor storingen en inspectie:
0031 (0) 495 59 55 12 - service@janreiling.nl
Service
Jan Reiling B.V.

Rondven 33
6026 PX Maarheeze (NL)

Tel. 0031 (0) 495 59 28 89
Fax. 0031 (0) 495 59 29 27

E-mail: info@janreiling.nl
KvK nr: 52790517