Hijs- en aandrijftechniek

Reparatie

Reparatie

De professionals van JAN REILING BV verzorgen graag eventuele reparaties. Ook zijn wij als geen ander in staat om oudere apparatuur te reviseren. Tijdens inspecties kunnen mankementen worden opgespoord, waarmee we gevaarlijke situaties en ongelukken kunnen voorkomen. Preventief onderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw Hijsinstallaties.

JAN REILING BV levert DEMAG reserve- en slijtagedelen uit het eigen magazijn. Wij hebben meer dan 15.000 verschillende onderdelen op voorraad. We kunnen deze onderdelen binnen een paar uur op elke locatie in Nederland en België leveren. Ook uit de DEMAG magazijnen in Wetter (vlak bij Dortmund) kunnen wij razendsnel leveren. Hierdoor kunnen wij snel professionele reparaties uitvoeren.

Modernisering

Tijdens de levensduur van een hijsinstallatie kunnen de gebruiksomstandigheden zich zo wijzigen dat het nodig is om de hijsinstallatie hierop aan te passen. Bij oudere installaties ontstaan hogere onderhouds- en reparatiekosten. Hierdoor gaat de beschikbaarheid van de installatie omlaag.

Heeft u behoefte aan een hogere performance, extra functies en nieuwe toepassingsmogelijkheden of een verlenging van de gewenste levensduur? In al deze gevallen gaan we graag met u in gesprek. Op basis van onze kennis en ervaring maken wij een passend voorstel voor het aanpassen van de installatie aan de nieuwe situatie. Op deze manier kunt u de bestaande kraan op een economische en optimale manier blijven gebruiken, zonder de hoge investering voor een compleet nieuwe kraaninstallatie.


U wilt meer informatie over onze producten?

Een prijsvoorstel op maat? Advies over uw project? Of u hebt een specifieke vraag? Eén telefoontje 0495-592889 of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk.