15 september 2022

Montage Demag V-ligger bovenloopkraan

Montage Demag V-ligger bovenloopkraan

Tijdens de bouwvak vakantie hebben de monteurs van Jan Reiling B.V. een Demag V-Ligger bovenloopkraan bij een klant in Someren gemonteerd. De klant had in 2019 al een mooie V-ligger kraan bij ons aangekocht en wegens groei was er behoefte voor een 2e kraan. Vanwege de tevredenheid over Jan Reiling B.V. en de bestaande kraan was de keuze voor een nieuwe V-ligger kraan snel gemaakt. 

De kraan heeft een overspanning van 18.860mm en een hijsvermogen van 5.000kg en is voorzien van een Teleradio radiografische afstandsbediening. De bovenloopkraan is uitgevoerd met een DMR staaldraadtakel.

De Demag V-ligger is de laatste innovatie op kraanligger gebied en het alternatief voor conventionele kokerliggers. Het is een open ligger, door het open ontwerp heeft de ligger 55% minder windweerstand en 30% betere lichtdoorlating. Tevens is het een duurzaam en milieuvriendelijk productieproces door het gebruik van minder- en milieuvriendelijke materialen. 

Wij wensen de klant veel plezier met de bovenloopkraan.

Ook interesse in een unieke V-ligger kraan?  Informeer bij ons via verkoop@janreiling.nl voor de mogelijkheden of kijk eens op onze site