Hijs- en aandrijftechniek

Onderhoud

Onderhoud

Tijdens de jaarlijkse inspectie wordt er direct klein onderhoud uitgevoerd aan uw hijsinstallaties.
De servicemonteurs van JAN REILING BV zijn met zowel DEMAG als met andere merken hijsinstallaties bekend. Het periodieke onderhoud en de inspectie van uw kranen, takels en toebehoren kunt u met een gerust hart aan JAN REILING BV overlaten.

Vakkundige servicedienst

Onze servicedienst wordt aangestuurd door een zeer vakkundig en meedenkend team. Onze service monteurs zijn technisch en VCA geschoold. Wij inspecteren kranen aan de hand van een op maat opgestelde checklist. Tijdens de inspectie worden alle componenten van de hijsinstallatie of takel gecontroleerd. De bevindingen leggen we, voor elke hijsinstallatie apart, vast in een inspectierapport. Daarnaast noteren wij alle gegevens van de hijsinstallatie, zodat wij van alle kenmerken van de hijsinstallatie op de hoogte zijn.

Inspectierapport

Nadat de inspectie heeft plaatsgevonden, sturen wij u een uitvoerig inspectierapport met inventarisatie, onze toelichting en eventuele aanbevelingen. Dit rapport is een hulpmiddel binnen uw zorgsysteem en kunt u gebruiken als bewijs voor de Arbeidsinspectie om aan te tonen dat de kraan gecontroleerd is. Met het inspectierapport bespreken we of verder onderhoud, revisie of vervanging van onderdelen nodig is. Dit kan in onderlinge samenwerking door uw medewerkers of door JAN REILING BV worden uitgevoerd. De uitgevoerde werkzaamheden worden in het kraanboek vermeld.

U kiest het moment

Door het regelmatig uitvoeren van onderhoud van uw hijsinstallaties komen technische mankementen op tijd
aan het licht. Hierdoor verkleint u de kans op onverwacht stilvallen. Bovendien kunt u reparaties of vervanging van
onderdelen op een voor u geschikt moment plannen. Uw processen kunnen ongestoord doorgang vinden.
Wist u dat JAN REILING BV ook de mogelijkheid biedt van ruilrevisie? Hierdoor is één bezoek voldoende om uw technisch
mankement te verhelpen.

U wilt meer informatie over onze service?

Een prijsvoorstel op maat? Advies over uw project? Of u hebt een specifieke vraag? Eén telefoontje 0495-595512 of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk.