Over ons

Bedrijfsprofiel

Jan Reiling BV, aangenaam!

Jan Reiling BV is gevestigd in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert) en is gespecialiseerd op het gebied van intern transport en aandrijftechniek, vooral voor wat betreft het programma van DEMAG. Met meer dan 20 zeer gemotiveerde medewerkers staan wij dagelijks voor u klaar!

Jan Reiling BV is een begrip in Nederland en België voor de levering van DEMAG onderdelen, takels en kranen. In 2010 vierden wij ons 50-jarige jubileum. Dat betekent voor u als DEMAG gebruiker dat u kunt terugvallen op een organisatie met meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Op onze verkoopafdeling denken we graag met onze klanten mee. Jan Reiling BV is sterk in bedenken van complexe, niet standaard, kraansystemen. We beschikken over de nodige kennis, ervaring en het improvisatievermogen om samen met u tot een goede oplossing te komen. Of het nu gaat om kleine of grote vraagstukken, ze verdienen tenslotte allemaal dezelfde aandacht.

Jan Reiling BV begrijpt dat minimale stilstand van uw hijsinstallatie belangrijk is. Onze nieuwe en gebruikte componenten en onderdelen liggen gecontroleerd, nieuw of gereviseerd klaar in ons magazijn. Dit betekent dat wij vrijwel alle componenten direct kunnen leveren. Naast ons DEMAG programma leveren wij uiteraard ook de componenten van andere merken en een groot scala aan hijsmiddelen. Wij beschikken over een aparte afdeling die zich full-time bezig houdt met inspecteren en keuren van hijsmiddelen.

Kwaliteit staat bij Jan Reiling BV op nummer 1. We nodigen u graag uit om ons magazijn
en onze werkplaats te bezoeken. De koffie staat voor u klaar!

Erkend leerbedrijf

Jan Reiling BV is sinds februari 2008 een erkend leerbedrijf.

Wij voldoen aan de door Kenteq opgestelde kwaliteitscriteria voor de opleidingen:

Erkenningen BBL

  • Assistent monteur assemblage elektrocomponenten
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechniek

Erkenningen BOL

  • Werktuigbouwkunde
  • Arbeidsmarkt gekwalificeerd assistent differtiatietechniek
Klik hier voor onze Leveringsvoorwaarden en Privacyverklaring.